Boktips

Glasbarnen
av Kristina Ohlsson
 
Billie och hennes mamma har precis flyttat till ett nytt hus i Åhus. Efter ett tag händer det konstiga saker i huset. Billie och hennes kompis Aladdin börjar forska i husets mörka historia. Desto mer hon får reda på desto mer känner hon att hon måste därifrån innan det är för sent.
Boken är spännande och det är lätt att följa med i handlingen. Både tjejer och killar kan läsa boken. Boken är inte för nybörjarläsare.
Isabelle år 4.
 

Boktips

Dagbok för alla mina fans Värre än vanligt

Författare: Jeff Kinney

 Det börjar med att Greg förklarar vad som har hänt mellan den här och den förra boken. Sedan är det påsk och massor av trubbel i skolan. Det går inte så bra för Greg den här gången. Hans bäste vän Rowley har dumpat honom och att försöka hitta nya kompisar i skolan ser ut att bli en tuff uppgift

Jag tycker att du ska läsa den här boken för att du kommer att skratta.  

Axel år 6
 

Boktips

Boktips

Harry Potter och de vises sten av J.K Rowling

Den handlar om en pojke som heter Harry och han bor hos sin farbrors familj för att hans föräldrar är döda. När han fyller 11 år så får han veta att hans föräldrar var trollkarlar och han får börja på en trolldomsskola. Läs den spännande fortsättningen…

Boken är väldigt bra skriven och spännande.

                                                    Av: Evelina år6

 
 
 
 

Boktips

Boktips:

Rum 213:

Den handlar om tre tjejer som ska till ett kollo men det kommer hända saker som man inte kan tänka sig…

Dom det handlar om heter Elvira , Bea och Meja.

Egentligen skulle Elvira åka med sin kompis men hon var sjuk så hon fick åka själv. När hon kom dit hade hon kommit försent men det gjorde inget. Ledaren sa att Elvira skulle sova med Bea och Meja som då kom ner från trappan. Efter detta får du läsa den själv eller kolla på filmen.

Många åldrar kan läsa denna bok tycker jag.

                                                                      Av: Tilde år 6

 

RSS 2.0